Кой ще наследи състоянието на покойния бизнесмен Пламен Минчев? Българка и рускиня спорят за…

БББ

Две жени и две дъщери остави след себе си един от най-успешните бизнесмени у нас Пламен Минчев. Основателят за компанията за натурални сокове БББ имаше брак с актрисата от „Седем часа разлика“ Евелина Борисова, а последната му половинка, с която е имал по-сериозна връзка, е рускиня.

Двете бивши половинки на Минчев обаче нямат право на наследство, тъй като Борисова не му е официална съпруга още от 2000 г., когато двамата стигат до развод заради 17-годишната тогава моделка Емилия Кушвалиева, а с втората предприемачът не е сключвал брак, издават запознати.

И от двете си жени Пламен Минчев има дъщери. Голямата Антоанета вече е красива млада жена, която преди години завърши колеж в Америка. Зад Океана живее в момента малката й сестричка и майка й.

Бизнесменът бил доволен, че така и не сключил брак с рускинята, която в крайна сметка се оказала златотърсачка. Твърди се, че луксозният й живот в Маями, за който Минчев се грижел, неминуемо се е отразил върху финансовото му състояние и неведнъж той е влизал в борчове, само и само на рускинята и дъщеря им да живеят като принцеси в Америка.

Двете законни наследнички на Пламен Минчев са само неговите две дъщери. Една от тях ще получи и вилата на бизнесмена в Неапол. В миналото къщата е принадлежала на мафиотската организация Камората. Все още не е ясно дали в Америка предприемачът е притежавал имоти или е плащал наеми за къщата, в която живеят рускинята и дъщеря й.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ