Юлиян Константинов разкри как успокоява Сърчаджиева след смъртта на Ласкин: Казвам й е, че е…

Иван Ласкин

Юлиян Константинов беше сред най-близките приятели на Иван Ласкин и като такъв беше до актьора и в последните му часове. Разтърсващата изповед на вдовицата Алекс Сърчаджиева пред Нова тв вчера проворика оперния певец, който от есента се изявява и като ководещ в „На кафе“, да изкаже своето възхищение от актрисата.

„Бях до Иван в болницата, когато д-р Цонев (директора на отделението по гастроентерология във Втора градска болницъ, където Ласкин лежа два месеца през есента – б.р.) каза, че положението е тежко. С другите му приятели стояхме при Иван. Александра е изключително силно момиче. Аз съм й го казвал много пъти. Има една американска група „Iron butterfly“, тя е същата – желязна пеперуда. Изключително ефирна, нежна, но много силно момиче. Убеден съм, че тя и дъщеря й София все пак ще имат прекрасно бъдеще“, заяви Константинов по адрес на Сърчаджиева.

Самата тя разтърси зрителите пред телевизора с болезненото си откровение 40 дни след смъртта на актьора:

„В нищото съм. На дъното съм все още. Объркана съм и не знам какво ми се случва и как да се измъкна. Чувствам се като едно малко дете, което го е страх от неизвестното. Сама в гората. Не мога да се събера и 40 дни след смъртта на Иван. Искам да хвърлям, да викам, да крещя, да изпотроша всичко, да ударя дъното чисто емоционално, да изхвърля това, което ме задушава и не ми дава да поема въздух. Страх ме е как ще огледам детето си. Най-тежката ми представа е била, че един ден можем да се разделим с Иван.

Не съм си представяла, че ще загубя най-близкия си човек, че ще отговарям на детето си защо Господ прибира добрите хора. Иван е зелият ми свят – баща, брат, мъж, любовник. Ударих дъното по всякакъв начин – физически, психически, емоционално, финансово. Болката е ужасна и не минава. Особено вечер е задушаващо.

Детето приема ужасно трудно ставащото. Като й казах, тя се обърна срещу мен и ми каза, че съм най-гадната майка на света. Сега е вкопчена в мен, защото не иска да се случи нещо с мен, а тя е само на 8 години. Беше сърдита, че не е била на погребението, а след това ме помоли да я заведа на гробищата. Най ужасната гледка . малко дете с цветя над гроб . Тя попита тук ли е и като казах че е там, поиска да го разровя за да си го приберем“.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ