Депутат от „Атака“ хвърли бомба! Ето защо се разпадна коалицията „Обединени патриоти“ – става въпрос за смешни пари

Каракачанов1

От ВМРО и НФСБ ясно и категорично заявиха, че ще се явят самостоятелно на евроизборите. Те дори посочиха водачите на листите си. Това заяви пред БНТ депутатът от Обединени патриоти и представител на „Атака“ Десислав Чуколов по повод предстоящите евроизбори и решението на партиите в малката коалиция да се явят самостоятелно.

„Тези 13 000 евро заплата в европарламента направиха така, че ВМРО да се откажат от вътрешните избори и да се явят самостоятелно на изборите. Тези 13 000 евро заплата на евродепутат направиха така, че се разпадна коалицията Обединени патриоти“, отсече той във връзка с решението ВМРО да издигне Ангел Джамбазки за водач на листата си.

„Какво направиха в Брюксел българските евродепутати. Какво направиха тези депутати за джендър брошурите, които се разпространяват в училище“, попита Чуколов.

По думите му са важни идеите, а не мястото и парите, които се получават в европарламента.

Представителят на „Атака“ беше категоричен, че депутатите, които не ходят на работа, не трябва да получават заплати.

„Не искаме за няколко хиляди лева заплата да счупим това, което постигнахме – да направим ДПС четвърта политическа сила“, каза още депутатът от Обединени патриоти и все пак остави вратичка, че все още нищо не е окончателно решено.

„Ако са избрали Корнелия Нинова, за да бъде като баба пред блока, която да следи какво прави и да следи кварталния Фейсбук, това си е негово решение“, коментира той на въпрос за бойкота на БСП в парламента и нападките на червената лидерка по адрес на Обединени патриоти.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ