Депутатка от „Плейбой“ влиза във вероизповеданията – цепи ДПС

2

Депутатката от „Воля” Елена Аксиева, която се прочу със снимките си като еротичен модел на бельо и като „зайче” на „Плейбой“, смени членството си в парламентарна комисия.

Досега Аксиева бе в Комисията по взаимодействие с неправителствените организации и жалбите на гражданите. По предложение на „Воля”, обаче, в сряда парламентът гласува промяна. С нея атрактивната депутатка бе преместена в Комисията по вероизповеданията и правата на човека.

Всичките в пленарната зала подкрепиха предложението, ако изключим групата на ДПС, където се появи известно „разцепление” по темата, съобщава „Флагман“.

Справката показва, че четирима от партията на Доган са били „за” изваждането на Елена Аксиева от едната комисия, но двама са гласували „въздържал се” – Ахмед Ахмедов и Джейхан Ибрямов.

„За” включването на депутатката в Комисията по вероизповеданията и правата на човека са гласували шестима депесари, но пак двама са били „въздържал се”. Единият отново е бил Ахмед Ахмедов, но другият е била колежката му Адлен Шевкед.

Припомняме, че народните представители могат да членуват в до две парламентарни комисии. Така например Елена Аксиева е и в Комисията по образованието и науката, като при гласуването на това предложение пак имаше лек отпор – тогава трима нейни колеги бяха „въздържал се”.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ