Брутално зверство! Циганска тумба: Исус и хората му Делчо и Тоньо пребиха с колове баща и син

1466425697-tsigani-s-bradvi

Циганска тумба биха с колове баща и син пред дома им в Симеоновград. Двама са задържани за 24 часа, а трети бил пуснат от ареста заради болно сърце, след като дал показания, предаде ПИК.

Екшънът се разиграл на улица „Мургаш“ в квартал „Йорданово“. Тумбата, предвождана от 29-годишния Исус, нахлула в двора на 58-годишния Иван Пенев. Той отнесъл удари в ръцете. Междувременно с колата си там спрял синът му Живко, който бил нападнат от трима, преди да успее да излезе.

„Биха ме Исус, брат му Делчо и техният роднина Тоньо“, разказа пред „Хасковска Марица“ 32-годишният Живко. Той бил откаран в болницата със съмнения за спукано ребро. Впоследствие съдебният лекар д-р Христо Еленски констатирал, че по главата и тялото на пребития имало множество натъртвания и охлузвания.

„Баща ми е с насинени ръце. Подадох жалба в Районна прокуратура-Харманли“, разказа пострадалият млад мъж. Той категорично отказа да бъде сниман.

Според него ромите го атакували, защото Исус обвинил баткото на Живко – 35-годишния Пламен, че преди време набил 17-годишния брат на рома с името на Спасителя. „Държаха брат ми 24 часа ден преди да приберат биячите ми“, обясни пострадалият симеоновградчанин. Той твърди, че батко му не е посягал на непълнолетния. Работата по инцидента продължава, казаха запознати със случая.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ