Мъката е безкрайна: Цеца Величкович теши вдовицата на Шабан! И от онзи свят певецът ще издържа семейството си с…

Шабан

Сръбската фолк легенда Цеца Величкович-Ражнятович теши ежедневно Гордана, неутешимата вдовица на Шабан Шаулич, съобщи сръбската преса. Два дни след погребението на Краля на народната музика тя дошла при Гордана, като двете цяла нощ плакали за своите мъже (съпруга на Цеца Желко Ражнятович-Аркан бе убит преди 18 г.).

Според „Информер“ певицата от своя горчив опит знаела колко силно се нуждае Гордана от някой, с когото да сподели тези тежки мигове. Източник сподели, че съпругата на Шабан изживява много тежко смъртта му, не спира да плаче и не може да приеме, че е загубила любимия си.

„Децата й започнаха да се тревожат за нея и не смеят да я оставят сама и за секунда. Когато Цеца чула за това, веднага отишла при нея, за да опита да я утеши“, разкри източник, близо до семейството на Шабан Шаулич.

Цеца останала цяла нощ при Гордана. „Тя казала, че знае какво й е, че няма да я лъже как уж времето щяло да облекчи болката, защото това няма да стане и празнината остава завинаги. Певицата посъветва Гордана да се обърне към децата и внуците, защото те ще са единственият й лек. Гоца попиваше думите на Цеца, после заедно плакаха и си припомняха всички случки, преживени с Шабан“, довери още източникът на изданието.

Вестник „Курир“ се спря и на наследството на Шабан Шаулич, който държал да обезпечи финансово своята Гордана. Певецът й завещал сръбската и австрийските си пенсии, което прави около 3000 евро на месец. Съпругата му ще получава и парите от песните му – около 80 000 евро на година. Шабан приписал на Гордана авторските и изпълнителските права, т. е. още 30 000 евро на година. А от „ЮТюб“ семейството му ще получава по около 50 000 евро на година, тъй като хитовете на Шабан имат 250 милиона гледания годишно.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ