Ани Цолова е пред фалит

Ани Цолова

Бившата водеща Ани Цолова е изпаднала във финансова криза, след като не успяла да се реализира в новото си амплоа като ментор по журналистика. Само преди половин година бившата водеща на „Здравей, България“ обяви, че се захваща с произвеждане и водене на семинари, като заяви, че на тях ще обучава бъдещи медийни кадри. Шест месеца по-късно Цолова има само една-единствена беседа зад гърба си, която се проведе през януари, а интересът към проекта ѝ изобщо не бил такъв, какъвто тя очаквала.

Първоначалният ентусиазъм на журналистката изчезнал, а консултантската ѝ фирма вървяла към фалит. Ани обаче нямала никакви шансове да се върне обратно в телевизията, защото пътищата ѝ към двете водещи телевизии в момента са затворени. След скандалното ѝ отстраняване от сутрешния блок на едната и заради конфликтите ѝ с ръководството, те не искали да чуят за нея, пише „Ретро“.

В другата медия също нямало как да отиде и да проси работа, понеже навремето си тръгнала предателски от екипа, подлъгана от по-голяма заплата и обещана свобода от конкурентната медия. Единственият ѝ вариант е да води преговори с някой от второстепенните канали, но пък опитът ѝ в големите медии не предполага да върви назад.

Междувременно Цолова нямала никакви приходи и разчитала единствено на операторската заплата на мъжа си Васил Мичев, както и на оскъдните спестявания, които успяла да задели по времето, когато беше водеща и се разписвала срещу 5 бона месечно, а отделно и от това получавала и добри бонуси на всяко трето тримесечие.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ