Сметнаха заплатите на Цветанов: Как от милиционер до 2009-а, стана милионер с асансьор!?

емил василев

За Цецо е ясно – няма как бедното селско момче, завършило ВИФ и работило преди 2009 г. като обикновен милиционер за заплата 500 лева, към днешна дата да е милионер. Това пише във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.

Както и да сборуваме депутатските му заплати за 10 години между 2009 и 2019. Чисто като депутат и министър той е взел през този период около 500 хл. лева. Около 100 хл. лева е получила и жена му като държавен служител. Стават общо 600 хл. лева за цялото семейство.

В същото време са се грижили за три дъщери. Колкото да са били спестовни, дори само с банички да са закусвали, Цветанови поне половината от тази сума са похарчили за издръжка на семейството си. Могли са пряко сили да спестят максимум 200 хл. лева и то със страшни лишения – гладуване, дрехи втора ръка, лоши училища за децата и пр.

Никакви кредити, заменки и спестявания не могат да обяснят покупката на недвижим от държавни служители с минимална цена ЕДИН МИЛИОН ЛЕВА. Нищо не може да обясни марковите костюми, обувки и вратовръзки за по два бона на кат, които Цветанов сменя почти всеки ден и тава се вижда от всички по телевизията, нито елитните училища на децата му. Пък който е прост, нека му верва…

 

Емил Василев, Фейсбук

2 comments

 • Хининчето

  25.03.2019 at 11:42

  Не верваме! И какво променя това?

  Reply

 • Nikolay Kolev

  25.03.2019 at 11:45

  Е, как как? Навремето един спести от банички милион. А Цветанов – от бургери! Не тичал подир трамвая а подир таксито!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ