Корнелия се била умълчала? Нищо подобно! Излезе и срина Борисов и партията му

корнелия нинова

Цяла България се тресе от скандалите с апартаментите на Цветанов. „Апартаментгейт“ е следствие, не причина за проблема. Проблемът е изграденият модел за управление последните 10 години. Борисов и партията приемат лобистки закони, от които след това печелят. Моделът е политическият рекет. И Цветанов да си отиде, някой друг като него ще се появи. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на брифинг на партията.

„Следващите дни ще представим разработка за приетите по време на кабинета „Борисов 3“ лобистки закони – колко такива закони са приети, в чий интерес и за колко пари“, разкри Нинова.

„Какво стана със „Суджукгейт“, скандала с оградата или „Хасковогейт“. Докато Борисов управлява държавата, няма как нещо да бъде променено. Борисов каза, че създал ГЕРБ да бори корупцията. Е, корупцията пребори партията на Борисов. Единственото решение са предсрочни избори“, допълни още Корнелия Нинова.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ