Венета Райкова изригна с коментар за скандалния блок на „Артекс“ (Снимка)

Венета Райкова

Дори и Венета Райкова се включи с коментар към разпаления напоследък скандал с евтините имоти на властта, продадени от „Артекс“.

„Ето го блока на “Артекс”, който в момента гледате по новините заради подадената оставка на Първанов, само че съм го снимала отзад, от моята спалня, ами нищо особено не е.“ Това написа телевизионната водещата Венета Райкова в личния си профил във Фейсбук.

„И изкопа му гледах преди година, нищо особено не беше… ама втори ден с дрон го снимат, заради това едно пране не мога да си сложа на балкона“, допълни шеговито Райкова.

Припомняме, че само в рамките на седмица апартаментите, закупени на изключително ниски цени от властимащите създадоха огромен скандал. Бившият правосъден министър Цецка Цачева подаде оставка, а с нея с поста си се простиха и заместник-министърът на младежта и спорта Ваня Колева, както и заместник-министърът на енергетиката Красимир Първанов.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ