Апартамента на Цецо, босът на „Артекс“ си го направил за него! Но…Цветанов се настанил и го взел

0letdcft0d2ch1_crop450x337topcenter

Тези, които си мислят, че Цветанов ще си тръгне просто така от който и да е от постовете, които заема, много се лъжат. Не случайно той се оттегли и замълча, за да има време да организира съпротива. Със сигурност ще завалят подкрепи от местни организации на ГЕРБ.

Още по-сигурно е, че ще мобилизира и медии, тези на Пеевски са му в услуга, защото Корпулентният е в паника, че следващите разкрития ще са срещу него.

Борисов изобщо не е толкова силен, колкото се изкарва, защото докато той правеше големи далавери с Доган и Пеевски, Цветанов плетеше мрежа от лична лоялност срещу постове и услуги. Спомнете си схемата Делян Добрев – цялата парламентарна група се вдигна да го подкрепя срещу оставката му. И защо – защото той е човекът на Цветанов, който разпределя постове и влияние в енергетиката.

Последната схема на Цветанов с апартаментите е подобна – той раздава апартаментите, не Артекс, на тези които са му се врекли в лична лоялност. И просто е сметнал, че му се полага най-добрия апартамент. Този апартамент изобщо не е бил предвиден за него, екстрите и отделния асансьора са били за собственика на Артекс, който е бил принуден да му го продаде. Схемата я знаете.

При това не са само апартаменти, има и други облаги – примерно да ви обзаведат по другите начини.

Но за разлика от Борисов, който взема за себе си и нищо не оставя за другите в ГЕРБ, Цветанов е помислил и за другите около себе си. За това има толкова мощна подкрепа.

Да не мислите, че подобни схеми с апартаменти са само в София?

За сведение, това което видяхте с Артекс е нищожна част от цялата корупционна схема,с „обичайна“ според Цветанов корупция, през която се смазва неговата лична власт.

Така че – рано е за новини за оставки и за уволнения от каквито и да е постове.

Изпълнителната комисия не може да освободи Цветанов, тоест без негово съгласие няма как да бъде освободен от пост в ГЕРБ.

Едно е сигурно, на фона на гранд корупцията в България, Цветанов е просто лейтенант станал полковник, Но не и генерал – в пряк и преносен смисъл.

Въпрос е на време разследванията да се фокусират и върху Борисов, макар че е той е много по труден, защото работи с Пеевски извън страната в офшорни зони и с подставени лица. Но ако има желание и ресурси, всичко се постига.

Илиян Василев, фейсбук


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ