Чудовищна наглост! Цветанов обяви в ефира на БНТ, че Борисов е Господин Никой

бойко борисов, цветан цветанов

Цветан Цветанов даде да се разбере, че войната между него и Бойко Борисов, не само не е утихнала, ами от тук нататък ще става още по-жестока.

Както е известно вчера Бойко Брисов обяви, че му омръзнало от този „Апартаментгеййт“, затова виновните са били наказани.

Днес Цветан ЦВетанов му върна шамара, обявявайки се за недосегаем в ГЕРБ. Не се чувствам наказан, защото няма кой да го направи. Решението, което взех е самостоятелно и първо го обсъдих със семейството си. Няма за какъв приятелски огън да говорим. Щом е срещу мен и ГЕРБ, това не са приятели, сподели възпитаникът на ВИФ пред БНТ.

Както е известно близките до Цветанов медии заподозряха, че огънят по него е открит от Томислав Дончев, който се радва на прмиерското благоволение.

Още по-нагло бившият вицепремиер обяви, че е невинен в скандала с апартаментите, които сменя като носни кърпи и така и не обясни най-скандалните неща около безкрайните си сделки: Когато не си нарушил закона, не трябва да чувстваш угризение. Но когато има преекспониране на тема, няма как да обясниш, че два месеца опозицията ще се занимава само с това. Това не е поемане на вина, а на морален акт. От ГЕРБ поемаме отговорност.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ