Бомба! Екс-министър на Бойко срина листата на ГЕРБ и парашутиста на Цецо, дето ходел с бели хавлиени чорпи

александър йорданов

„Като гледам листата на ГЕРБ, все повече ми изглежда, че “гражданската квота” на Цветанов, лицето Сашо Йорданов, няма да има удоволствието да разхожда белите си хавлиени чорапи и да упражнява руския си в Европарламента!“.

Това написа на личната си страница във Фейсбук бившият лидер на СДС Божидар Лукарски. Ето какво още сподели бившият министър на Бойко Борисов:

„След него в листата са доста по-разпознаваеми политически фигури като Лили Павлова и Ивелина Василева! Да не говорим, че всеки активен седесар би гласувал за главния си секретар Илия Лазаров, макар и последен в листата, отколкото за парашутиста на Цецо!“.

Припомняме, ГЕРБ и СДС се споразумяха да участват с единна листа на предстоящите европейски избори на 26 май. Това бе посрещнато изключително негативно от бившия председател на СДС, който го сравни с политическо навеждане. В момента той е в чужбина и затова коментира процесите у нас в социалната мрежа



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ