Кошмарна ситуация с адвокат и децата на известен бизнесмен! (ВИДЕО)

адвокат

Пловдивският адвокат Атанас Костов стана участник в зрелищен уличен скандал с децата на собственика на обявения в несъстоятелност „Градски транспорт” Ангел Батаклиев. За случката разказа Костов в профила си във Фейсбук, пише „Марица“.

По думите му, драмата се е разиграла вчера, около 17 часа, когато юристът се опитвал да си тръгне от кантората си, която се намира на улица „Цоко Каблешков“. Колата му, обаче, била запушена от черния мерцедес на Красимир Батаклиев – син на транспортния бос, който бил паркирал на сантиметри от автомобила на адвоката, тъй като фамилията живее в същата кооперация.

„Опитах се да извикам “паяк”, за да вдигне немската кола. Беше спряна така, че да не може да изляза нарочно – мисля че е очевидно! След 17 часа обаче, службите не работят“, обяснява Костов в социалните мрежи.

Адвокатът разказва, че се измъкнал след куп маневри, но последвала улична свада, в която се включила и дъщерята на Батаклиев – Николета. Двамата започнали да го заплашват, като момичето дори отворило вратата на колата на адвоката и започнало да крещи, твърдеейки че юристът е одрал мерцедеса на фамилията.

Пристигнал и екип на КАТ, който написал акт на Костов за нанесени щети върху черното возило.

Изданието потърсило мнението на собственика на „Градски Транспорт“ Ангел Батаклиев, а версията му била коренно различна. Той обяснил, че Костов ежедневно паркира пред гаражите, където не плащал „синя зона“. Освен това бил в нарушение, тъй като мястото се намира на метри от кръстовището с улица „Ангел Кънчев“.

Батаклиев обяснил, че в конкретния случай, колата на адвоката била запушила техния гараж, а Красимир спрял мерцедеса така, че да не затапи подземния, където паркирали 11 автомобила. По думите му, Костов лесно е можел да излезе на преден ход.

Докато дъщерята Николета тръгвала за фитнес залата, тя видяла как юриста блъска два пъти мерцедеса пред входа. Това провокирало и реакцията ѝ. Последвал скандалът, при който Костов ударил тежък шамар на младото момиче.

„Ние сме разумни хора и никога не бихме влезли в подобен скандал, но бяхме провокирани. Николета е в шок, плаче и не е излизала цял ден от вкъщи“, разказа Батаклиев, който обясни, че дъщеря му е била прегледана от лекар и е подала жалба срещу юриста във Второ РУ, където е образувано досъдебно производство по случая.

Кой казва истината в конкретния случай, най-вероятно ще трябва да преценят магистратите от пловдивския съд.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ