Нора Шопова изплаши зрителите в оскъдна рокличка (Снимки)

1

Водещите на Нова телевизия изглежда безпроблемно могат да изненадват зрителите си. В повечето случай не особено приятно.

Припомняме ви, че преди няколко седмици Мартина Ганчева, която изгрява от екрана в предаването „Събуди се“ се изложи грандиозно. Малко след това къдрокосата брюнетка успя да поправи гафа си.

Но зрителите на Нова телевизия останаха потресени и от друга нейна колежка. А именно сексапилната синоптичка Нора Шопова.

Бившата моделка съобщи доста мрачна прогноза в сутрешния блок в сряда. Зрителите обаче не обърнаха голямо внимание на предупрежденията й за валежи, тъй като останаха потресени от външния й вид.

Шопова бе заложила на оскъдно къса синя рокличка. Дрешката й бе препасана по средата с черен колан.

Но от свръхкъсата й дрешка си пролича плашещо слабото тяло на бившата моделка. Тъничките й крака, които тя бе обула в красиви сини обувки на висок ток, приличаха повече на клечки, отколкото на красиви женски крака.

Зрителите на Нова телевизия се притесниха за здравето й и се питаха в захлас нормално ли е водещата да е толкова плашещо слаба.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ