Стефан Софиянски изригна: Имаме слабо правителство и лошо управление на парите ни!

Стефан Софиянски

Когато йерархията на правителството ти върви по непрофесионална линия, както е сега, излизат тези скандали с апартаменти. Ако си устроил себе си и след това влезнеш в политиката, ето това е работа, а не обратното. Това заяви бившият кмет на София Стефан Софиянски в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

„Цената на апартамент е по договаряне, но трябва да намерим причините за това договаряне“, каза още той по темата за скандала с апартаментите.

„Днешните политици имаха да свършат две неща – да въведат еврото и да премахнат Шенген. Трябва да си безумно смотан, за да не го свършиш“, допълни Софиянски.

„Къде потъват парите и ресурсите на държавата. Некадърност или кражба? Имаме слабо правителство и лошо управление на парите. Освен министърът на образованието и на здравеопазването всички други са вървели само по партийна линия, не професионална“, коментира бившият кмет на София.

„Аз съм „за“ строителството на „Златен век“, ако всичко е законно. Един град трябва да се развива“, завърши Стефан Софиянски.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ