Само в 7DB: Цветан Цветанов превзе Воля! Марешки вади един милион, за да се махне в Европа

марешки

Цветан Цветанов може да е свален като парламентарен фактор от ГЕРБ, но се оказва, че си има своя група в Народното събрание!

7DniBulgaria.bg научи, че бившият полицай в последните няколко месеца е реалният началник на „Воля“. Лидерът на партията Веселин Марешки вече не взимал решение, преди да го е съгласувал с Цветанов. Нещо повече, много често апартаментчикът влизал в стаята на „Воля“, откъдето Марешки гонел останалите, за да правят двамата политика.

Както е известно варненският разследван олигарх крепи в момента кворума в Парламента, като срещу това получава множество облаги. Включително и замразяване на делата срещу него.

На предстоящите избори пред Марешки има поставена много важна задача от Цветанов: Да изпревари ВМРО като резултат на евроизборите, за да придаде още по-голяма тежест на партията. Което пък ще я превърне в страшно оръжие на Цветанов в битката му за оцеляване с Бойко Борисов.

Неслучайно аптечният Шменти-капели ще инвестира в предизборна кампания над един милион лева! Той вече заля ефира със свои реклами, изкупил е и маса билбордове. Въпреки това за момента народът не го припознава като родолюбец, за какъвто се представя Марешки в опита си да изтика ВМРО от сцената. Точно хората на Цветанов пък са в основата на ребрандирането на Воля от олигархична в националистична партия.

Идеята на тези избори на Цветанов е да покаже на Борисов, че не разединените патриоти, а неговата Воля от тук нататък ще е четвърта политическа сила. Което ще го превърне в недосегаем, поне до следващите избори.

Веселин Марешки пък е готов да се премести в европарламента, ако събере достатъчен вот. Определен е и следващия лидер на партията у нас, който ще е на пряко подчинение на Цветанов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ