Обичаният генерал Шивиков от ВМРО: Нямаше да застана редом до Сидеров и Симеонов, те отправят…

димитър шивиков

Против съм Истанбулската конвенция и джендър идеологията, не приемам пакта за миграцията, против съм така предлагания пакет „Мобилност“ на президента Макрон, заяви кандидатът за евродепутат от листата на ВМРО ген. Димитър Шивиков пред „България ОН ЕР“.

Бившият началник на 61-а бригада от Българската армия сподели, че в последните два месеца е участвал на срещи на партията, на които е бил поканен лично от военния министър и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.

Беше отправена покана към мен да се включа в листата на ВМРО за Европарламента от гражданската квота. В огромна степен моите виждания се припокриват с политиката, която отстоява ВМРО, посочи ген. Шивиков в „България сутрин“.

Той подчерта, че в листата на ВМРО има представители на православното християнство, католицизма и протестантството. А по думите му каузата, която ги обединява, е България над всичко.

Ген. Шивиков бе категоричен, че ако ВМРО, НФСБ и Атака бяха решили да се явят заедно на евроизборите, той не би участвал в листата им. Според него Валери Симеонов и Волен Сидеров отправят неприемливи послания към българския народ.

Той е на мнение, че през последните 30 години всички държавни решения са били пагубни за Българската армия. Това се е променило след като министър е станал лидерът на ВМРО.

Г-н Каракачанов е най-успешният министър на отбраната, защото има доблестта открито да заявява своите позиции. Разполагаме с техника, която е морално остаряла и негодна, посочи ген. Шивиков.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ