Джамбазки: Безобразно и безотговорно поведение, при което не отиваш на работа, за която получаваш отлично възнаграждение

Ангел Джамбазки

„За Европейските избори залагаме на много свършена работа и на още много работа, която предстои да бъде свършена в Европейския парламент.“, това заяви в интервю за радио „Фокус“ Евродепутатът и водач на листата на ВМРО за предстоящите европейски избори Ангел Джамбазки.

„Ние имаме пет години биография на защита на българския национален интерес в Европейския парламент, на защита на българите от нелегална имиграция, двоен стандарт при храните, от блокацията на Истанбулската конвенция, от нелепите опити на леви и десни политици, така наречени, да разпределят нелегални имигранти в България. Така че ние имаме биографията, имаме опита. Имаме между другото опита на пакета „Мобилност“, на пакета „Макрон“ да съсипе българския бизнес и да прокуди нови 500 хиляди души от България. Така че ние имаме ясна представа какво трябва да се прави, ние имаме биография на свършени задачи, имаме и ясна представа какво предстои да се свърши. „, посочи Ангел Джамазки.

„Така например в последния ден на последната сесия на този мандат ЕП подкрепи и гласува нашето предложение срещу двойните стандарти при храните, което задължава търговци, които си позволяват двоен стандарт и продават храни с различно качество в различните части на Съюза, да бъдат глобявани със сериозни суми. Това е конкретно свършена работа, която може да бъде отчетена пред българските граждани.“, допълни българският евродепутат.

Ангел Джамазки коментира и пакета „Мобилност“

„Отново пакета „Мобилност“ на второ четене. Трябва да бъдем много по-организирани и да не допуснем този път такива позорни прояви, като последната на трима български европейски представители – Малинов от „Демократична България“ и другите двама, които не се явиха на работа и провалиха с отсъствието си най-важното гласуване в целия мандат. Безобразно и безотговорно поведение, при което не отиваш на работа, за която получаваш отлично възнаграждение. Необяснимо и неоправдано. Това ни предстои – пакетът „Мобилност“. Предстои да направим нашите усилия, за да имаме справедлива сделка по него. Да можем да защитим интереса на 500 хиляди българи.“ обясни водачът на листата на ВМРО.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ