От последните минути: Реакцията на Бербо и цялата истина за връзката му със Славена Вътова

Елена-Бербатов

Димитър Бербатов беше набеден, че си има любовница и изневерява на половинката си Елена. Според мълвата Митко се виждал с бившата Мис България и водеща на тв предаването „Спортисимо” Славена Вътова.

Източници на колегите от БЛИЦ разкриха, че Бербо останал като гръмнат, прочитайки какви информации изтичат по негов адрес. Той първо се вбесил, а после се смял на „топ новината”.

„Може да ви звучи прекалено клиширано, но е факт, че Димитър държи много на Елена. Обича я. Двамата си имат две прекрасни дъщери и наистина тези писания нямат нищо общо с истината. Той се познава със Славена, но само толкова”, заявиха пред нашата агенция от обкръжението на седемкратния футболист №1 на България.

Ако наистина са любовници, смятате ли, че ще излизат заедно посред бял ден да ги видят всички – ще обядват често и тя даже ще се вози в автомобила му. Тези неща се правят тайно, тъй като Славена и особено Бербатов са изключително популярни личности. Бербо ходи често във въпросното заведение на улица „Оборище”, защото наблизо се намира офисът на фондацията му”, поясниха източниците.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ