Бареков май ни взима за идиоти: Изнудват ме пак да стана депутат и да взимам големи заплати

Николай Бареков

„Някой се завърнаха от европарламента с набъбнали банкови сметки, а аз с три деца“, това заяви в ефира на Евроком , евродепутатът Николай Бареков.

Бареков коментира и европейската заплата. „2014г. аз и Джамбазки обещахме, че ще даряваме част от заплатите си.И спазихме това обещание и това ще стане ясно от декларацията ми пред КОНПИ. Заплата е 7 000 евро и за всеки един работен ден, срещу подпис се получават още 300 евро. Няколко български депутати вземаха пари и в дни, в които нямаше пленарни заседания. Как да убедим хората, че трябва да гласуват като виждат, че нашите депутати ходя в Европа само заради заплати?“., попита Бареков.

Николай Бареков обясни, защо пак се кандидатира за еевродепутат, въпреки че каза, че ще става учител. „Аз не исках да се кандидатирам, но застанах зад Байрактаров, защото направо ме изнуди. Просто някой трябва да продължи битката за пакет“ Мобилност„.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ