Мария Илиева стана голямото „Добро утро“! На 41 години се отказа от детето си, взе си слугини

мария илиева

Мария Илиева разполага с многочислен антураж, присъщ на холивудските звезди, написа HotArena.

Участничката в „Като две капки вода“ си е наела денонощна детегледачка, която напълно я отменя в нейните майчински задължения. Отделно певицата плащала и на втора прислужница, която пък се грижела за чистотата на дома вече години наред.

Отскоро Илиева е новодомка и се е нанесла в апартамент, част от суперскъп затворен комплекс в столицата, където нейна съседка е и друга родна знаменитост – плеймейтката Николета Лозанова. В лъскавото си жилище изпълнителката съжителства с двете си слугини и сина си Александър, но без неговия баща Георги Михайлов.

Въпреки че двамата сложиха край на отношенията си малко след раждането на детето, се говори, че Георги плащал солидна издръжка за наследника си от поппевицата, макар да не го виждал изобщо и да не бил сред поканените на рождения му ден.

Самата Мария твърди, че не ѝ е трудно да бъде самотна майка, но фактите показват тъкмо обратното. 41-годишната изпълнителка не може да се справи сама дори с тикането на бебешката количка на детето си и е прехвърлила това задължение на детегледачката.

Докато помощничката на певицата се мъчеше да маневрира в подземния паркинг на столичен мол, шефката Илиева ходеше зад нея, качена на 10-сантиметрови токове, и се притече на помощ едва когато количката се заклещи на вратата на асансьора.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ