Прокуратурата да анализира това: ВМРО – 13,1, ДПС – 8,1! Каракачанов – 17,8, Карадайъ – 7,9 (Скандални графики)

Красимир Каракачанов

„Сова Харис“ изнесе вчера поредното си социологическо проучване. Нормално всички да са забили нос на върха в боричкането между ГЕЛБ и БСП.

Какво се случва обаче под тях? На пръв поглед нищо, ако вярваме на социолозите – ДПС е трета сила в близката до партията социологическа агенция. При това с уж значителна преднина пред ВМРО.

И всичко щеше да е цветя и зурни, ако не бяха едни други два въпроса. Те подсказват, че или ДПС си е напазарувало агенцията, или просто си пазари гласове. Няма как ДПС да води значително като резултат в проучване, в което страница по-назад почти два пъти повече от анкетираните вярват във ВМРО, отколкото в турската партия!

И още нещо. В същото това проучване лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов направо разпердушинва като рейтинг Мустафа Карадайъ. Нещо повече, Воеводата почти е хванал за полата Корнелия Нинова с резултат удивително близък до нея на второто място.

Всичко това ни навежда на мисълта, че вече и социологията е впрегната в битката срещу българската ВМРО, заставайки зад догано-пеевската ДПС.

Да видим на 26-и ще им мине ли номера?

А дотогава не е лошо Прокуратурата да се самоалармира как се влияе с измислени, но добре платени, резултати върху вота.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ