Страшна драма със звезда от „Дяволското гърло“! Детето й обгоряло в пожар

владо карамазов

Актрисата Вяра Коларова, която се превъплъщава в ролята на мистериозната родопска пророчица Руфинка в хитовия крими сериал „Дяволското гърло”, крие зловеща случка в биографията си, твърди „Уикенд”.

Историята от далечното й минало не е известна на широката публика, тъй като от съчувствие нейните колеги, посветени в тайната, пазели мълчание.

Като градска легенда в артсредите още се разказва историята как 49-годишната Вяра оставила няколкомесечната си щерка спяща без надзор до запалената камина. Това едва не коствало живота на бебето. Момиченцето се събудило и пропълзяло до огнената пещ. Пламъците от камината я обгорили, а лекарите едва спасили пеленачето.

По тялото на невръстното хлапе обаче останали грозни белези. Заради опасния инцидент Вяра едва не била лишена от родителски права. За неин късмет Агенцията за закрила на детето преценила, че няма никакъв умисъл и завеяната майка не била привлечена под съдебна отговорност.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ