Защо, бе, Цветанов!? Цецо намери начин да накара и навръх Великден стотици да го пустосват

цвтан цветанов

Истински щастлив съм да виждам как българските традиции се популяризират по целия свят,написа заместник-председателят на ПП ГЕРБ и ръководител на предизборния щаб на партията Цветан Цветанов във Фейсбук и намери начин да накара стотици да го пхсуват по форумите даже и на Великден.

„Поздравления за Ева Майдел, че за поредна година поведе Голямото българско хоро в Брюксел, в което се включиха много наши сънародници от цяла Европа и много гости на Брюксел. Истински щастлив съм да виждам как българските традиции се популяризират по целия свят“, допълни той в социалната мрежа.

Цветанов обаче веднага бе разпънат на кръст от недоволни от ГЕРБ, а и от симпатизанти на партията, които явно не искат да го виждат в тази позиция след „Апартаментгейт“.

Припомняме, че множество политолози и социолози, включително и такива като най-близкия до ГЕРБ – Георги Харизанов, се обединиха около идеята, че всеки написан или изречен ред от Цветанов е удар срещу ГЕРБ.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ