Социалистите се хванаха за главата от реч на новото протеже на Нинова: Слави затова ли я изгони!?

5

Ще работим за стабилна икономика, трябва да се премахнат пречките пред бизнеса и корупцията. Това заяви третата в листата на БСП Цветелина Пенкова на шествието на БСП за 1 май. Важно е да отчетем че растежа на икономиката е съчетание между публични и частни инвестиции, продължи възпитаничката на Сорос, объркана, че говори за местни, а не за европейски избори.

„Изборите са изключително важни за нас и е време да си върнем самочувствието, тъй като България е пред съдбовен избор. В България също има знаци, че в Европа социалистите набират скорост“, категорична е Пенкова.

Тя стана известна с интервюто си пред Слави Трифонов, при което не успя да каже имената нито на българския нито на британския финансов министър и то във времето, когато е работила като инвестиционен банкер в Лондон. Което принуди Слави да й покаже вратата.

След това пък в интервю заяви, че за нея е важно да е преди всичко европейка, а чак след това българка, което й навлече гнева на червените ортодокси.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ