Огромна трагедия сполетя големия Георги Христов

Георги Христов

Черни бяха Великденските празници за Георги Христов. Поп звездата потъна в скръб, след като смъртта отне баща му Стефан. Трагедията сполетя изпълнителя на „Черно и бяло“ по-малко от година, след като той се сбогува и с майка си.

За загубата на Христов съобщи художникът Димитър Митов-Комшин. „Починал е приятелят ми от детинството – Съмо, бащата на Георги Христов. Много ми е тежко и болно! Оредяваме! Почивай в мир, приятелю“, написа Комшин в социалната мрежа Фейсбук.

Под публикацията се включиха и други хора, които са познавали таткото на звездата. „Винаги усмихнат, готов да спре да поговори, да попита „Как си?“ и да изпрати поздрави на родителите ми (докато те бяха живи). Съболезнования за Жоро и Явор (ако не бъркам името на малкия брат). Почивай в мир, чичо Съмо!“, изказа съболезнования Росица Минева.

„Светъл му път към Вечността! Всички в квартала знаят Съмо!!! Всеотдаен и предан баща, един скромен човек, пословичен с добрината си и винаги готов да помогне при нужда. Уважаван е като неформален лидер от млад в квартала. Съмо е баща на известния и обичан певец Георги Христов. Голяма загуба за близките му е неговата кончина! Мир и покой на душата му! Бог да го прости!“, включи се и друга дама, която е познавала таткото на Христов.

Миналото лято Георги Христов изпрати към вечността и майка си Павлина. Родителката на обичания изпълнител напусна този свят след продължителна битка с рака.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ