Вторият във ВМРО: Важно е да махнем ДПС от политическата сцена! Атакуват ни и от други държави

юлиан ангелов

„Напълно постижимо е да вкараме трима евродепутата. Ние доказахме на предходните избори, че ВМРО може да измести и ДПС. Целта ни е наистина да направим един добър резултат и да измести ДПС от третото място в българската политика“, това заяви в ефира на БНТ вторият в листата на ВМРО за предстоящите евроизбори Юлиан Ангелов.

„Виждаме огромна към водача ни и цялата листа. Шансовете са добри и ние ще водим тази битка за да докажем , че е възможно. Важно е да изместим ДПС от политическата сцена.“, добави Ангелов.

„Българите и България трябва да защитават българските традиции , фолклор и обичаи. Това е част от българските национални интереси. Европа трябва да бъде на отечеството. Важно е кой ценности ще изберем. Европа се е формирала заради християнските ценности и те трябва да бъдат запазени от всяка държава която има собствен език, култура и обичай. Националните държави трябва да имат повече функции в европейския парламент.“, призова Юлиан Ангелов.

„Битката на ВМРО е срещу чуждо налаганите ни идеологии върху Европа и България. Ние не искаме да сме някакви си хората, които правят каквото ни се каже. Ние искаме да защитаваме националните ни интереси. Най-важната ни битка е тази, срещу навлизането на радикални ислям. Всичките неща които сме предлагали през годините, са били за да ограничим радикалния ислям и лъже християнските секти. Тази битка минават през това да ограничим нелегалната емиграция и в България и Европа. Трябва да ги върнем в родните им държави“

Вторият в листата на ВМРО, коментира и скандалът Апартаментгейт.

„В момента за всеки един политик се говори ,че има апартамент. Като излезе в 10 фалшиви сайта, той вече е виновен, защото има апартамент. От определени фалшиви сайтове почнаха да пускат фалшива информация за ВМРО. Ударите срещу ВМРО са от много посоки. Срещу ВМРО се води битка и от други държави, защото ние сме защитавали българите в Македония, Албания и Косово. Това което излиза за нас, не е пречка. Преживявали сме по-силни атаки. „, завърши Ангелов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ