Бивш зам.-министър уловен в ултраскъпата кола на Джеймс Бонд! (СНИМКА)

милен керемедчиев1

С автомобил „Астин Мартин“, познат като колата на Джеймс Бонд, фучи по столичните улици бившият зам.-министър на икономиката и външните работи в правителството на Сергей Станишев Милен Керемедчиев, видяха папараците на вестник „България Днес“. Возилото струва над 250 000 лв.

„Не съм Джеймс Бонд! Колата дори не е моя, макар че да, аз съм зад волана.“ Така коментира с усмивка пред „България Днес“ бившият зам.-министър и консул в Дубай Милен Керемедчиев.

Дипломатът бе изловен зад ултраскъп „Астън Мартин“ – брат близнак на возилото на Джеймс Бонд. Оранжевият звяр фучи с 270 километра в час и има мощност от 560 конски сили. А зад волана му в култовите филми за Агент 007 стоя звездата Даниел Крейг.

„Много мило, че ме сравняват с Джеймс Бонд, но аз не съм Агент 007. Колата дори не е моя. Факт, карам я, но тя ми е предоставена като служебен автомобил от фирмата, в която работя“, разказа Керемедчиев. От „България Днес“ бившият зам.-министър на икономиката научи и че возило близнак се продава в сайт за автомобилни обяви за сумата от над 264 000 лв. След публикуването на обявата веднага плъзнаха слухове, че Керемедчиев иска да продаде скъпарското возило, „за да скъса с имиджа на Агент 007“.

„Не знаех, че такава кола се продава.

Знам само, че няма как да е моята, категорично. Не си продавам колата, няма и как, тъй като не съм аз собственикът. Тя е наета от фирма, която ми я е предоставила. Знам обаче, че в България има още един оранжев „Астън Мартин“, същият е като моя и вероятно продават него. Нито аз си продавам колата, нито знам кой е собственикът на другата“, разказа още Керемедчиев.

Бившият консул в Дубай призна, че из софийските улици е предизвикателство да се шофира оранжевата светкавица. Въпреки че хвърчи като стрела, шофьорът на „Астън Мартин“-а се съобразява и с мястото, където трябва да се движи колата на Бонд.

„С тези настилки няма как да я карам бързо. Шофирам бавно и както се казва, с повишено внимание. Няма как“, вдига рамене бившият дипломат.

Източник и снимка: БългарияДнес


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ