Красавицата до Ангел Джамбазки: За нас е важно да няма граница между Охрид и Черно море

мария цветкова

Приоритетите на ВМРО в следващия мандат на ЕП ще бъдат тясно свързани със защитата на българския национален интерес, така както нашият водач на листата Ангел Джамбазки прави вече пет години. Продължаваме с борбата срещу плана „Макрон“. Зад маската на доброто желание за защита на социалните права на превозвачите всъщност стои желанието за кражба на българския транспортен бранш. Друга тема, която ще отстояваме, е, че ние не сме втора ръка и сме против двойните стандарти, това каза за „Радио Благоевград“ кандидатът за евродепутат в листата на ВМРО Мария Цветкова (до Ангел Джамбазки на снимката).

Мигрантите не искали да остават в България – ами чудесно. Няма такъв наплив на мигранти, което се дължи и на факта, че бе построена ограда по границата ни с Турция и че неведнъж, последователно и системно Ангел Джамбазки поставяше въпроса за мигрантите на европейско ниво. А именно защото той постави и въпроса пред българското правителство всъщност се взе решение да не бъде подкрепен Пакта за миграция на ООН. Ние сме потърпевши като външна граница на ЕС. Мигрантите със своята различна култура ще променят нашия културно-цивилизационен модел, каза Цветкова.

На нашите обиколки в страната хората постоянно отварят темата за джендър идеологията. Те са притеснени от новата модерна заплаха, от тези вредни либерални влияния и искат да отстояваме ценностите на традиционното християнско семейство. И ние ще се борим за тези ценности, категорично заяви Цветкова.

Тя открои като много важна тема бъдещето на Западните Балкани и заяви, че за ВМРО е важно да няма граница между Охрид и Черно море, за да може тези два братски народа да бъдат заедно отново. С призива да се гласува за възродения патриотизъм и родолюбие Мария Цветкова завърши диспута.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ