От последните минути: Рекорден иск срещу Йончева – 1 млн. за лъжите за къщата в Барселона

Елена Йончева

„Завел съм иск срещу Елена Йончева, но не мога да коментирам подробности, защото предстои дело“. Това заяви пред репортер бизнесменът Иван Саздов. По думите му става дума за неистина, които обвинената за пране на пари депутатка от БСП е казала и заяви, че иска срещу нея е за 1 милион лева.

Миналата седмица се разбра за това, че собственикът на тенис клуб „Банкя“ Иван Саздов е завел дело срещу Йончева. Сега стана ясно, че той е за рекордната сума. Поводът са думите й на предизборен митинг в Хасково и от ефира на Би Ти Ви, че Иван Саздов е купил къща в Барселона за Бойко Борисов и че има офшорка „Палмс Ентерпрайсиз“, в която е превел 1,7 милиона евро.

„Това е пълна лъжа. Не е нормално един кандидат за евродепутат да лъже. Недопустимо е. Как ще ни представлява в Европейския парламент такъв човек“, каза пред време Иван Саздов.

„Нека съдът се произнесе. Тя от неделя говори тези лъжи за мене“, поясни Саздов.

Източник: „ПИК“


3 comments

  • Кака Пена

    29.05.2019 at 10:02

    Че как си представяте Саздов да каже ДА, ВЯРНО Е? До последно ще твърди, че е лъжа…А те документите говорят, колкото и да ги оспорва той…

    Reply

  • Коста Петев

    29.05.2019 at 12:39

    7 дни България, с този бойковски уклон и на тебе читателите ще ти ритнат бакърчето !

    Reply

  • Коста Петев

    29.05.2019 at 12:47

    Сега видях, че сте преписали тая ПИКня! Толкова ли сте закъсали с акъла, че се уповавате на тоя леш?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ