Бивша миска ражда 7-ми наследник на Динко Динев

eb4d98ee9502c0b9892146cc04d6624d

Преди броени дни Динко Динев събрал семейството си, за да съобщи шокираща новина.

Милионерът, който е известен като ценител на женската красота, заявил, че отново ще става баща.

Динев вече има 6 деца от 4 различни жени, а златотърсачките постоянно търсят път към него, с надеждата да ги направи свои съпруги и бързат да му родят дете, мислейки си, че по този начин ще си уредят светло бъдеще, пише таблоидът „Шоу“.

Една от тях изглежда е постигнала целта си и съвсем скоро ще стане майка на 7-мото дете на бизнесмена, пише жълтото издание, което разкрива, че новата изгора на Динев е бивша претендентка за короната на Мис България.

Настоящата избраница на милионера е Даниела Неделчева, втора подгласничка в конкурса „Мис България 2013”.

Хубавицата е на 29 години и е родена в Бургас.

Хора от обкръжението на Динев издават, че Даниела сериозно била влязла под кожата му. Самият той се хвалел с новото си завоевание и твърдял, че тя не е като предишните му забежки, защото не се интересувала само от парите му, а била загрижена за него и за бизнес начинанията му. Нещо повече, хубавицата, която има две бакалавърски степени – „Дизайн“ и „Бизнес администрация“, сериозно била навлязла в бизнеса на братя Диневи и умело бранела интересите им.

Динко скоро ще стане баща за седми път от пета жена. Малцина обаче знаят, че само една е успяла да го заведе до олтара и това е Нели – първата жена, която го дарява с наследници. Сега хората от обкръжението на Динев се питат дали Даниела няма да е втората жена в живота му, която той ще се осмели да заведе пред олтара.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ