Лидер на ВМРО размаза в ефир „амбриаж“ от Прайда: Оплачете ми се лично!

александър сиди
„„София прайд” е политическа акция. Това са политическите искания на едни хора на улицата. Когато едно малцинство излезе на улицата и поиска някаква промяна, очевидно има някакъв проблем с цялата демокрация. Когато имаш политически искания, мястото ти не е на улицата, а в Народното събрание“, заяви Александър Сиди от ВМРО в ефира на Нова тв и завря в миша дупка опонента си, „амбриаж“.
„Аз като заместник-председател на Комисията за взаимодействие с неправителствени организации и жалби на гражданите не съм получил нито един сигнал от тези хора, че има някакъв проблем, който трябва да бъде решен. Ако имаме някакъв проблем, той не трябва да е демонстриран на улицата, а трябва да бъде поставен там, където му е мястото в една парламентарна република“, каза още Сиди.
Симеон Василев от Фондация „GLAS” потвърди, че парадът е с политически искания и поясни: „Демократичното общество е това, което дава права на всички български граждани, а не само на мнозинството. Искаме България да разреши еднополовите бракове. Тази година прайда е с рекордна подкрепа от страна на бизнеса. Това са международни комапании, които са инвестирали милиони левове в България и са открили много работни места. Тези имена застават открито зад „София прайд””, обясни истерично Василев, който в невъзможност да се противопостави на Сиди, го прекъсваше непрекъснато, демонстрирайки истинска амбриажна наглост.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ