Левски се тресе от нов скандал, отстраниха важна фигура в отбора

левски

Левски работи ударно по селекцията, но без Джовани Бекали. Според „Меридиан Мач“ румънецът е бил отстранен от трансферите, след като не успял да се разбере с няколко от играчите, които са хванали окото на Петър Хубчев и помощниците му.

Футболистите, които Бекали считал сигурни за „Герена“, са били отхвърлени от новия треньор на „сините“. Така в Левски са се озовали в задънена улица, а решението е било намерено преди дни. Оттук-нататък с преговорите се заемат Хубчев и изпълнителният директор Павел Колев. Очаква се до събота да има поне едно ново попълнение.

В същото време Бекали се забърка в сериозен скандал в Румъния. Феновете на Динамо (Букурещ) се настроиха срещу него заради уволнението на треньора Мирча Редник. Ултрасите твърдят, че новият наставник Еуген Нягое е протеже на футболния агент и дори е забелязан да се движи из Букурещ с кола на Бекали.

Запалянковците дори атакуваха хотел в центъра на румънската столица, който е собственост на президента на Динамо Йонуц Негойца. Те не пробиха охраната, но с часове протестираха отпред, настоявайки за връщането на Редник, който е институция за феновете на „червените кучета“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ