Истинската причина защо Преслава спря участията си

Преслава

От няколко седмици насам Преслава отменя всичките си участия, а в Инстаграм обяви, че излиза в болничен. В началото се появи информация, че певицата се бори с тежък грип и е нужно дълго време, за да се възстанови.

Истинската причина за отсъствието ѝ се оказа повторна ринопластика, която певицата си е направила в Турция. Според запознати новото носле на брюнетката струва над 8 бона. Близки до изпълнителката издават, че Преслава се е запознала с лекарката, оперирала носа ѝ на сватбата на Софи Маринова и Гринго. Същата лекарка преди време махнала гърбицата от носа на Сашка от орк. „Рокобенд“, пише „Телеграф“.

Последното участие на Преслава беше на сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Няколко дни след това всички ангажименти на певицата били отменени.

За първи път звездата решила да оперира носа си през март тази година. Тогава хирургическата намеса бе забелязана от феновете и те спретнаха колажи от типа преди и след. Връхчето от леко остро стана почти чипо. Сега също е чипо, но някак остро в горната част.

Много от феновете на Преслава отбелязват, че след тази операция фолкзвездата поразително е заприличала на колежката си Галена.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ