Голяма българска звезда си призна за наркотиците

Цеци Красимирова

Цеци Красимирова призна, че понякога разпуска, пушейки марихуана. „Да, така е, но го правя рядко“, признава красавицата, женена за мултимилионера Майкъл Струмейтис с псевдоним „краля на марихуаната“, пише HotNews.bg.

Двуметровият гигант от години се занимава с марихуана и е собственик на най-голямата компания за органични земеделски добавки в света. Той отглежда растението за медицински цели и напористо рекламира продукцията си, като често позира с джойнт в ръка. Преди да се сгодят с нашенката, самата Цеци участваше дейно в отглеждането на тревата. Дори ходеше с мъжа си на различни изложения за хранителни добавки по цял свят.

„И на мен ми е интересно всичко, свързано с етапа на растеж на самото растение. Харесвам работата си и ми е приятно да се срещам с различни клиенти и да обменяме информация“, сподели Цеци, горда с новата си професия, която представи на последното изложение в Испания.

Любимата на покойния подземен бос Константин Димитров-Самоковеца, която беше до него по време на убийството му в Амстердам през 2003 г., няма намерение да се завръща за постоянно в родината, пише show.blitz.bg. Тя живее с дъщеря си Джудит в Барселона, но често пътуват заедно с мъжа си по екзотични екскурзии. Когато си е в България, тя тренира бокс при един от най-добрите в тази област – Палми Ранчев.

„Освен това съм закърмена с моделството. Никога няма да се откажа и от това. Майка ми е била „Мис Враца“ и дълго време е била манекенка. От малка съм била детски модел и снимам и до днес“, разказва красавицата.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ