Трупове и смачкани ламарини след кървава нощ в Хасковско (Кадри за възрастни)

7

Две тежки катастрофи станаха тази нощ край Хасково с двама загинали и шестима ранени. При единия инцидент, който се е случил около полунощ, двама младежи са загинали в зоната на кръстовището до завод „Язяки” по пътя между Хасково и Димитровград.

Колата с четирима пътници се е ударила в камион. Двама от пътуващите са тежко ранени.

Шофьорът и спътницата му са загинали. Тази сутрин двама младежи са пострадали тежко на входа на града по пътя от Кърджали към Хасково при сблъсък със стадо биволи.

Сблъсъкът е станал около 4 часа. В автомобила „Опел Астра“ с хасковска регистрация е имало четирима души. Изясняват се защо животните са били край пътя през нощта. Знае се, че пастирът им е от Хасково, пише haskovo.net.

Единият от пострадалите младежи е в много тежко състояние и е на командно дишане в ОАРИЛ в болницата в Хасково. Двама от спътниците му са с тежки травми в неврохирургия, четвъртият от колата е освободен за домашно лечение.

При удара две от животните са мъртви и още три ранени. Пастирът на стадото тази сутрин също беше на местопроизшествието. Предстоят следствени действия.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ