Камелия Воче отново влиза в съда! Издателят й я съди за 15 000 лева

Камелия Воче

Камелия Воче отново влиза в съда, след като издателят й й заведе дело. Въпреки успехите си като готвач и книгите, които създаде, една от най-елегантните певици у нас има страхотни ядове с неуредени финансови въпроси.

Причината за драстичния ход на Валентин Василев са 15 000 бона от производството на готварската й книга, които певицата все още не му е дала, пише „Телеграф“.

Междувременно Камелия Воче е започнала сама да продава книгата си, разкри издателят й – за да може с приходите от продажбите малко по-малко да му се издължи. За да ускори процеса обаче, Валентин Василев е решил да си търси правата по съдебен път.

„Като разбра, че съм й завел дело, ми се обади и си взе всичките книги да си ги продава, за да събере парите, които ми дължи“, споделя той пред ежедневника. И добавя:

„Миналата година минах през пазара в „Красно село“ и видях, че си е направила магазин – произвежда и продава паста. Влязох да й кажа „здравей“, а тя се смути и не знаеше как да реагира. Искаше да ме почерпи, но й казах, че не съм дошъл да ям“.

Той споделя още, че негови приятели му се смеели, като разбрали, че се е хванал с нея.

„Чувал съм, че и от други хора е взимала пари и не е връщала. За Божидар Искренов – Гибона са ми казвали, че е постъпила с него по същия начин“, добавя още издателят.

Василев е научил, че делото му срещу Воче е прекратено на последното заседание заради отсъствието на ищеца. В крайна сметка Валентин е учуден от решението, но твърди, че ще заведе ново дело, тъй като дължимата сума от Камелия е за 22-ма души, които са се трудили по книгата й.

Василев смята, че Камелия живее с мисълта, че темата за нея е приключена и че ще се измъкне, без да се издължи.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ