Стига ревали от тия жеги! Вижте ВМРО какво направи в тях, воеводска им работа

13

Българите са се покрили! Вкъщи на климатик, на морето под чадъра, хвана и гората.

А воеводите от ВМРО нарамиха кой каквото може и се юрнаха в пека да работят за хората на България. Е как после да не им растат резултатите на вота.

Ангел Джамбазки хвана самолета и се прибра в България, за да обикаля днес по житниците на Северна България. Вълчедръм, Манастирище, жега, жито…това беше денят на евродепутата.

В Шумен местните воеводи хванаха косите и разчистиха една дузина детски площадки. Дали си и номера на телефона. Звъниш им и идват и окосяват. За да не изчезнат хлапетата в треволяците от джурасиково време.

Областният управител на Русе Галин Григоров пък каквото обеща – спази го и с кмета на община Борово Валентин Панайотов откриха новоизградения войнишки паметник на загиналите в Национално-освободителните войни за България жители на село Батин. Събраха се дарители, и вдигнаха този паметник на Българщината.

В Костинброд продължават с инициативата, за която писахме. Половината град вече е обозначен с табели на улиците, на които е обяснено койя е Райна Княгиня, кой Христо Ботев, кой Васил Левски. Поне от там да го научат младите, като махнаха героите от учебниците.

Народният представител от ВМРО Александър Сабанов пък откри в гр. Тутракан втория общински събор на народната и патриотична песен “Тутракан пее”! Пазят българския дух там хората и го предават на поколенията.

Столичният воевода Карлос Контрера пърпори с тротинетката си из столицата и събира последователи за идеята общината да вземе такива и да ги разположи за безплатен транспорт в града, белким намалим малко замърсяването.

Въобще България си живее 7 дни в седмицата под знака на ВМРО.

А БСП още не е върнала парите… Народните!За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ