МВР-министър алармира сензационно: Крадлива фамилия налази Григор Димитров, пази се, Гришо!

Григор Димитров

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев написа любопитен коментар във „Фейсбук“ по повод случващото се с Григор Димитров. Тенис звездата ни продължава да пропада в световната ранглиста, записвайки загуба след загуба, докато в същото време действа и по бизнес плановете си. Както е известно, Григор лобира пред Бойко Борисов за своя мениджър Георги Стоименов, тъй като импресариото, заедно с Димитров искат да издигнат голяма бизнес сграда на мястото на паркинга на скандалните кортове „Малееви“ на клана „Берберян“, намиращи се близо до Борисовата градина.

Богомил Бонев, който е отявлен фен на тениса, предупреждава хасковлията за намеренията му и най-вече за това, че се предоверява на скандалната фамилия. По думите на бившия МВР шеф, Григор е налазен от клана „Берберян“, които се опитват да откраднат парите и доброто му име.

„Много ми се ще Гришо, гледайки в момента мача Федерер – Надал, да си даде сметка, че неговото място е там. А не при една крадлива фамилия, която го е налазила и се опитва да му открадне и парите, и доброто име. Особено, ако тръгне да прави небостъргач“, написа Богомил Бонев, който беше много успешен министър на вътрешните работи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ