Караянчева го обяви официално! Изхвърлиха рубладжиите от групата „Обединени патриоти“,

91

„Коалиция „Обединени патриоти“ продължава да съществува в намален състав. От нея са изключени само Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов“, съобщи в куалоарите на парламента Искрен Веселинов, съпредседателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и заместник-председател на ВМРО.

Така най-накрая българските патриоти са вече само и единствено български. Защото напоследък Сидеров и Чукалов ходеха по митинги повече със съветски знамена, отколкото с родни, а в джобовете им бе пълно с рубли.

По думите на Веселинов останалите депутати от „Атака“ сами трябва да преценят дали да останат в коалицията или не.

На въпрос дали ще има срещи с премиера Бойко Борисов, Веселинов отговори, че ще има, но те няма да са на тема Сидеров и коалиция. „Г-н Сидеров, ако има необходимост да договаря нещо отделно с ГЕРБ, нека си проведат двустранните контакти“, заяви още Веселинов.

„Няма драма в развода с „Атака“, каза и съпредседателят на ПГ на „Обединени патриоти“ и заместник-председател на НФСБ Валентин Касабов пред журналисти, предаде репортер.

Според него  след изключването на „Атака“ най-вероятно ще се случи поредният сценарий – ще има викане, крякане. „Ще видим какво ще измислят“, допълни още Касабов. „Животът продължава, да са живи и здрави“, допълни още Касабов.

В началото на днешното пленарно заседание Цвета Караянчева, председател на НС, съобщи пред депутатите, че Волен Сидеров, Десислав Чуколов и Павел Шопов са изключени от ПГ на „Обединени патриоти“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ