Коцето проговори за раздялата с жена си Надя

1564176021_nadya_4

Най-горещите слухове в поп фолк средите редят, че Константин и красивата му жена Надя са се разделили и дори, че блондинката вече не живее в семейната им къща в Бояна.

Както се е случвало многократно през годините обаче, двамата ту са били разделяни, ту събирани от медиите, а в действителност не са имали такива реални ситуации в живота си.

„Пълни глупости са тези слухове, дори не знам откъде тръгват. Заедно сме си с Надето, обичаме си се все така и заедно си гледаме двете деца.

Дори на рождения ми ден на 17 юли Надето изчака да стане 12 часа, за да ми изпее „Хепи Бърдей“ и през целия ми празник не спря да ме изненадва“, коментира пред „Галерия“ Коцето.

Припомняме, че той отпразнува с щуро и шумно парти 43-ия си рожден ден в компанията на един куп колеги, приятели и познати. Разбира се, Надето бе в центъра на събитието заедно с него през цялото време.

Двамата дори възнамеряват съвсем скоро да сключат църковен брак, освен това кроят планове и за трето дете. А думата „раздяла“ дори не фигурира в умовете им.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ