ГЕРБ се разтресе! Закрива ли Бойко партията, та даде сега и този пост на Ангелкова в София?

николина ангелкова

С решение на Изпълнителната комисия Николина Ангелкова е новият областен координатор на ГЕРБ-София област, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ. Решението е меко казано странно, с оглед безумията, които Ангелкова свърши като министър на туризма. Активът дори се притеснява да не закриева Бойко Борисов партията, да даде нов пост на толкова неможещ човек.

Ангелкова ще има и трима координатори – Борислав Борисов, общински ръководител на Община Костинброд и народните представители от ГЕРБ – София област Мартин Тинчев и Валентин Милушев. Те ще отговарят за различните общини в областта.

„Работата в екип винаги дава резултати. Сигурна съм, че заедно ще продължим да развиваме София област“, коментира Ангелкова и добави, че започва срещи във всички населени места в Софийска област. Само да не я развие като туризма…

С друго свое решение ИК на ГЕРБ утвърди за областен координатор на партията в Плевен Мирослав Петров. Той вече беше представен пред структурите на партията в областта в четвъртък.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ