Ламбо и Аня Пенчева си размениха страстни целувки (Снимки)

8080

Какво се случва, когато двама секссимволи от близкото минало са в опасна близост? Ами нищо по-различно от това, че моментално се превръщат в център на всеобщо внимание, особено пък ако говорим за Аня Пенчева и Стефан Данаилов!

Преди броени дни звездните актьори предизвикаха бурно вълнение в публиката с това, което направиха. Ламбо и Аня си размениха такива страстни целувки на сцената в Царево, от които на публиката свят й се зави, пише „Lupa.bg“.

Двамата бяха гости на фестивала „Арт Поток“ със спектакъла „Актрисата“, който беляза триумфалното завръщане на Стефан Данаилов в театъра след 5-годишно отсъствие поради здравословни и лични причини.

На специално построена сцена, на която преди време пя и Лили Иванова, актьорите изиграха постановката буквално под звездите, а след това дълго време бяха аплодирани от многобройната публика, която бе станала на крака и ги обсипа с цветя.

Морската сцена в града събра над 3000 души. В представлението участваха още Кирил Ефремов, Ненчо Илчев, Иван Панев и младият Павел Иванов.

Припомняме, че официалната премиера на „Актрисата“ бе в началото на юни в Народния театър, който се оказа тесен за всички желаещи да видят завръщането на Стефан Данаилов.

Макар да се движи с инвалидна количка и да има редица здравословни проблеми, Ламбо е бодър и духовит, което личи не само от играта му, но и от шегите, които пуска след всеки спектакъл и среща с публиката.

В спектакъла Данаилов влиза в ролята на екстравагантен възрастен швейцарски банкер, който ухажва актрисата Лидия Мартин (Аня Пенчева) и я изкушава да замени сцената с Женевското езеро и романтичното спокойствие в страната на шоколада.

Любопитна подробност е, че за да влезе в образа на чудатия швейцарец актьорът сложи дори и екстеншъни.

Именно на морето в Царево миналата година Аня Пенчева изкуши Стефан Данаилов да се върне на сцената, макар и на „електрокар“ за датски пенсионери.

„Ламбо е набрал такава инерция, че продължаваме гастролите из България“, сподели още на премиерата в Народния театър Аня Пенчева, която пордължава да доказв, че призванието й на секссимвмол, сложен й през 80-те години, е валидно и днес.

Тя е все така красива, талантлива, съблазнителна и вълнуваща мъжките сърца.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ