Баща забрави децата си в колата. Те умряха (Снимка)

Свещ

39-годишен баща е забравил да изведе едногодишните си близнаци от автомобила си и срещу него вече е повдигнато обвинение за непредумишлено убийство.

Инцидентът е станал в Ню Йорк, когато Хуан Родригес е паркирал колата си на обичайното място, на две пресечки от работата си, но забравил да вземе децата със себе си. Заради високите температури през деня близнаците се задушили.

Тъй като прозорците на колата били затъмнени, никой от минувачите не забелязал забравените на задната седалка братче и сестриче, съобщиха още от полицията в мегаполиса. Температурата навън по време на фаталния инцидент била около 30 градуса по Целзий. Според разследващи температурата в колата била 42 градуса.

Приятел и колега на обвинения в непредумишлено убийство мъж заяви пред американските агенции, че Родригес винаги е бил грижовен баща и винаги е правил всичко за своето семейство. На процеса срещу него мъжът е заявил, че е бил “изключил“ за тях. „Убих децата си“, изкрещял ужасеният баща, когато се върнал в колата си и осъзнал какво е направил. Бащата е ветеран от войната в Ирак.За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ