Смях! Фризьорка, осъдена на 20 години затвор, прави партия. Целта й е да стане кмет на София

десислава иванчева

Точно 3 месеца преди местните избори – нова партия е на път да се появи с претенции за властта в София. Зад нея стои осъдената на 20 години затвор за подкуп в особено големи размери Десислава Иванчева.

Решението нейното движение „Непослушните“ да прерасне в политически субект едва ли би било изненада за някого, тъй като тя и преди е заявявала апетити към властта в София.

Новината за партията Иванчева съобщи в профила си във Фейсбук, където щедро се самопохвали, че обществото я познава като: „…кмета на МЛАДОСТ избран от гражданите в честни избори. СПРЯХ ПРЕЗАСТРОЯВАНЕТО в квартала, осигурих озеленяване, детски площадки и градинки, разкрих имотни измами за милиони“.

Според осъдената, създаването на партия на „НЕПОСЛУШНИТЕ” било с цел да се бори със статуквото.

„Гражданско общество от непримирими българи, съхранили своя дух и традиции, отстояващи принципите на реалната демокрация, хора търсещи промяна. Нека това е наше Обединение на гражданите, готови да се борят за чиста и свята република, такава, за каквато нашите будители мечтаха и за която дадоха живота си“, обяви в революционен стил Иванчева.  


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ