Последният епиозд на „Шоуто на Слави“ предизвика истинска истерия

краси слави

До 250 лева стигна билетът на черно за последното предаване на „Шоуто на Слави“.

Фенове на Дългия се бяха строили още от края на миналата седмица по обедни часове пред касите в НДК, а билетите свършиха има-няма за два часа.

„Очакваме да каже кога ще се теглят наградите, които ще раздадат. Те са ни най-важни“, споделиха гости на столицата, дошли специално да си вземат от скъпоценното късче хартия за шоуто. Много от хората, дошли с желание да участват в последното предаване, бяха наистина натъжени, съобщава „България днес“.

„Ако беше обичайната година с подписан договор между продуцентската компания на Слави Трифонов – „Седем Осми“, и БТВ шоуто на 31 юли щеше просто да е последното за поредния сезон. И както всеки път през изминалите 19 години, така и сега екипът щеше да излезе в отпуск, но сега ми е мъчно, защото пораснах с това предаване и не ми се разделя с него“, сподели Константин Х. от Костинброд. Според него и хора от опашката за билети шоуменът от Учиндол е решил да прави детска телевизия.

„Той има верен подход и богат опит от работата си с талантливи малчугани. Доказателство е Крисия – направи я звезда, осигури ѝ кариера“, разпалено обясняват феновете на Слави.

Тв водещият и до днес не е споделил публично какво ще прави, след като приключи с шоуто си. Екипът му само знае, че „ще се почива малко, но с голям ентусиазъм“. Засега е известно, че Слави няма да изостави „Ку-ку бенд“, актьорите и балета си. На останалите от шоуто бъдещето никак не е ясно.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ