Известен роден актьор преби жестоко пенсионер, години наред бяга от закона (Снимка)

Линейка

Актьорът Емил Атанасов, който е носител на престижната награда „Аскеер“, е бил участник в груб побой в центъра на София!

През 2013 г. в спор за игра на шах в Градската градина пред Народния театър, актьорът е пребил жестоко възрастен мъж, който си извадил впоследствие медицинско свидетелство за нанесените травми, пише „Lupa.bg“.

„Баща ми беше целият в синини. Днес не е между живите, но аз съм твърдо решен да потърся правата си като негов наследник“, разказва Димитър, синът на жертвата.

Следствието се е точило цели 2 години, като е било прекратено заради множество процесуални нарушения на полицаите, но наследникът е успял да го върне на дневен ред отново и в началото на тази година завежда дело.

Съдът разпорежда издаването на изпълнителен лист за изплащането на наложената от него административна глоба за деянието в размер на 5 хиляди лева.

До момента обаче Атанасов се укрива и не е изплатил и стотинка от нея на сина на пребития, като освен това се укрива от него.

Докато трае следствието, актьорът се снима в сериалите „Кантора Митрани“, където играе ролята на адвокат Митрев, а после и в „Шменти капели“ на Влади Въргала.

Синът на потърпевшия разказва още, че Атанасов нито веднъж не се е обадил да попита в какво състояние е човекът след нанесения побой, въпреки че разполага с негови координати.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ