Разкриха кой е новият на Славея Сиракова и как реагира Илиана Раева (Снимки)

Илиана-Раева-4-1280x972

Голямата дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева – Славея, се похвали във „Фейсбук“, че най-после е намерила мъжа на сърцето си. Нещо повече – получила е предложение за брак и е отговорила с „да“.

Моделът публикува обща снимка с любимия си, който обаче е с шапка, закриваща лицето му. Впоследствие Славея се похвали за щастливото събитие и в „Инстаграм“. Там красавицата „отбеляза“ гаджето си, разкривайки кой е успял да спечели сърцето й. Кандидат-зетят на Наско Сираков и Илиана Раева се казва Иван Борисов и е голям левскар.

Много щастлива е и Раева, която написа първия коментар под публикацията на щерка си. „Обичам ви!“, възкликва Илиана, добавяйки сърца.

„Бъдете щастливи и винаги влюбени“, пишат приятели на Славея, затрупвайки я с честитки.

„Ихууу, айде сватбиииииии“, добавя друга от познатите й, визирайки, че е възможно не само Виолета да мине под венчилото, а и сестра й.

Както е известно, малката дъщеря на Наско Сираков и Илиана Раева има дългогодишна връзка с футболиста Георги Коруджиев, който е юноша на Левски. Вили дари Жоро с дъщеричка преди 3 години, а след дни ще се състои сватбата им. Наследничката им ще бъде шаферка.

Казалата „да“ Славея и любимият й Иван на този етап не мислят за сватба.


Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ