ЦСКА бе обезглавен пред 15 000 „армейци“, но главата му не е на три метра от тялото

ЦСКА

Да си кажем цялата истина в очите за мача на ЦСКА със Зоря (1:1) снощи. Започваме със съдията Сандро Шерер от Швейцария, която я наричат страната на часовниците. Този господин обаче така си беше настроил часовника, че стрелките му клоняха постоянно към украинската страна.

Дузпата, с която Зоря изравни, е меко казано спорна. Тя е скандална и несъществуваща. Албентоса прави шпагат, топката се удря първо в ребрата му, оттам рикошира и се плъзга в горната част на ръката му. Ама ръката му била в неестествено положение. Е това е най-безумното обяснение за безумната ситуация. Какво означава „неестествено”. Извинявайте, но когато правите шпагат, къде трябва да е ръката ви – да е завряна в задните ви части ли?!?

Дузпата беше върхът на ножа, с който г-н Шерер поряза жестоко ЦСКА в центъра на София. Швейцарецът раздаде за едното нищо жълти картони на трима играчи в червено – Бикел, Малинов и Фабрини. При първите им нарушения, които не бяха за официално предупреждение, „нашият” човек най-цинично и нагло бъркаше в джобчето си.

Забравяше обаче да бръкне в него при фауловете на украинците. №10 от тях Хомченовски плачеше, горкият, за картон. През първото полувреме извърши четири нарушения, две които си бяха нарисувани. През второто – пак извади секирата, но г-н Шерер го пожали. Така беше и с други съотборници на №10, които си ритаха безпроблемно, но бяха защитени от „швейцарския чадър”.

Палачът си свърши работата, обезглави ЦСКА, но главата на „червените“ не е на три метра от тялото. „Армейците“ държат съдбата в ръцете си и при пореден рецитал на Люпко след седмица в Украйна, 31-кратните шампиона на България без проблем могат да си уредят място в плейофите на Лига Европа, а там, каквото сабя покаже.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ